Startup Labor

Gondolatok a startup világ mindennapjairól. Bennfentes tudósítás egy olyan mikrokozmoszból, ahol még mindenki a sikerre vágyik.

Startup könyv neked!

Irtam neked egy könyvet, töltsd le!

startupkonyvkicsi.jpg

Friss topikok

Címkék

Indítsunk startup rádióműsort!

2013.08.09. 20:05 startuptanácsadó

Szerdán adtam egy 7 perces interjút a Klubrádiónak. Komoly visszhangja volt a hallgatók között. Pénteken behívtak a reggeli gyorsba igen csak hosszúkás interjúra. (Péter szerint a Reggeli Gyrosba.) Meglepően jó volt a hatása.

Jó volt, mert azt éreztem, hogy sokan hallják. A rádiózás egyébként sokban hasonlít a kezdő vállalkozásokhoz... Azt reméled, hogy sokan hallják meg az üzeneted, de csak a nap végén tudod meg, hogy valójában mennyien is hallották.

Régóta mondogatom, kell egy startup rádióműsor... volt már egyszer, hogy majdnem összejött. Jó lenne, ha lenne, hiszen akkor olyanok is megszólalhatnának, akik eddig nem voltak kicsit sem reflektorfényben. Tanulhatnánk egymástól, kérdések születhetnének, amelyekre válaszokat is tudnánk adni.

Radio-studio.jpg
Szerintem a rádió ma is kiváló üzenetközvetítő. Nem beszélve az online rádiókról. Rétegigényeket is kielégíthetnénk. A vicces rádiók mellett lehetne érdekes, és értékes rádiónk is. Ezt komolyan gondolom, hogy érték lehetne startupper körökben.

A döbbenet a nap vége, a Klub Rádió hallgatói között sokan vannak, akik ötleteket rejtegetnek, dédelgetnek. A mai adás után kiderült, hogy mindenki szeretne sikerese lenni. Azok is, akik nem tudják, hogy startupperek és a reggeli gyorsot hallgatják...

Nagy példaképem Alexander Field történetei jutnak eszembe ilyenkor, amelyekből rengeteget tanultam én is. Azt hiszem Eric Ries és Steve Blank mellett az ő gondolatai jutnak eszembe rendszeresen. Jó lenne úgy mesélni időnként mindenkinek... csak sztorizni a világ dolgairól.

Estére öt új projekt jelentkezett nálam, elképesztő ötletekkel. Volt aki felhívott, volt aki a Facebookon kattintott rám, volt aki levelet írt. Éljenek a rádióhallgató zsenik! Ki mondta, hogy nincs elég utánpótlás itthon? (hmmm... én.) Na jó... kell nekem az a rádió műsor. Te mit szólnál hozzá, mire lennél kíváncsi, kit hallgatnál meg szívesen?

Találjuk ki közösen, a többi majd jön magától.

1ikon.png

klubrádió.jpg

Mellékelem az adás hanganyagát, mert hátha nem hallottad... 


A Műsor eleje itt és vége meg itt... Közepe is volt csak azt elosztottuk kétfelé.... 

Ui.

Mégegyszer 

elnézést Galamb Józseftől... akit Galambosnak tituláltam következetesen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://startuplabor.blog.hu/api/trackback/id/tr785454201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása