Startup Labor

Gondolatok a startup világ mindennapjairól. Bennfentes tudósítás egy olyan mikrokozmoszból, ahol még mindenki a sikerre vágyik.

Startup könyv neked!

Irtam neked egy könyvet, töltsd le!

startupkonyvkicsi.jpg

Friss topikok

Címkék

Elment egy igazi kisvállalkozó

2013.08.25. 19:48 startuptanácsadó

Dr. Szirmai Péter a Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési központjának alapítója, szellemi vezetője, sokunk mentora, nehezen viselt betegség után, hatvanhat éves korában, 2013. augusztus 22-én elhunyt. A hír tulajdonképpen ennyi... 

Ami mögötte van az ennél sokkal több egy élet, egy ember, aki a KKV-kért, a vállalkozásokért élt. A Spinoff Klub, a "Közgáz" számos vállalkozás fejlesztést célzó kurzusa. Irányadó elme volt. Ha a mai szemmel nézzük igazi startupper volt, igazi formabontó egyéniség, aki jól látta, hogy mennyire fontos a vállalkozások és az egyetem együttműködése.

Szirmai_1.jpg
Felnevelt egy generációt, tanítványainak pontosan átadva a kisvállalkozásokba vetett hitet, az igazi vállalkozói szemléletet. Számos cikk, publikáció bizonyítja, hogy a pontosan értette milyen szerepet játszhatnak a spinoffok a innováció folyamatában, elgondolásai tökéletesen illenek az innovatív vállalkozások jövőképébe.

Szomorú szívvel írom ezt a bejegyzést, mert elvesztettünk egy nagy magyar innovátort, aki az egyetemi innovációs folyamat úttörőjeként írta be a hazai vállalkozás fejlesztés történelemkönyvébe.

Nyugodj békében!


 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://startuplabor.blog.hu/api/trackback/id/tr295476666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbilityMatrix 2013.08.25. 20:29:17

nagyon szomorú hír. Nyugodjék békében. Remélem amit épített fenn tud maradni.

ccsaba 2013.08.26. 16:23:51

Nyugodjék békében. Olyan tanár volt, akire még harminc év múltán is élesen emlékszem.
süti beállítások módosítása